Företaget

Anders

Anders – Utvecklare / Designer

Hej! Jag heter Anders Jonasson och jag har haft förmånen att få jobba med webben sedan millennieskiftet. Du vet, då IT-bubblan sprack och man trodde att alla datorer skulle krascha. Det har hänt en hel del sedan dess och det har varit en spännande resa att få vara med på. Bloggar, sociala medier, appar och ändrade beteenden från stora till mycket små skärmar. En ständig förändring som utvecklas mycket snabbt, ibland till och med från en dag till en annan.

Företaget InteraktivMedia drog vi igång 2006 och har genom åren skaffat oss erfarenheter genom både stora och små projekt. Vi vågar idag ödmjukt påstå att vi på allvar faktiskt vet vad vi sysslar med.

Hur kan vi hjälpa dig?

Jenni

Jenni – Projektledare / Redaktör

Först och främst vill vi lära oss mer om dig och din verksamhet. Vad har du för visioner, idéer och mål, vad vill du uppnå med din satsning? Vi bollar idéer och tar fram konkreta förslag på hur målet ska uppnås. Tillsammans hittar vi den väg som gör satsningen gynnsam. Vi hjälper dig sedan att ta fram de verktyg som satsningen kräver.

Både stor och liten

malmö-turning-torsoNär vi säger att vi hjälper både stora och små företag så är det faktiskt så det är. Genom ett stort kontaktnät av duktiga samarbetspartners kan vi leverera minst lika bra som en större aktör. Vi har den lilla byråns flexibilitet med möjlighet att spänna musklerna när det behövs.

Våra kunder är från hela Sverige. Allt från kommuner till enskilda näringsidkare och föreningar finns i vår kundstock.

Affärsidé

Vi tror på fullt allvar att en sund relation på lika villkor är ett vinnande koncept för framgång. Det går helt enkelt inte att misslyckas om båda parter faktiskt tjänar på samarbetet. Vår affärsidé är att hjälpa andra företag att kunna kommunicera bättre med sina kunder genom tekniska och grafiska helhetslösningar. Win win helt enkelt!

Det kan låta klyschigt, men allt är faktiskt möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer.