Vår business

Vår business

Hej! Jag heter Anders Jonasson och jag har haft förmånen att få jobba med webben sedan millennieskiftet. Du vet, då IT-bubblan sprack och man trodde att alla datorer skulle krascha. Det har hänt en hel del sedan dess och det har varit en spännande resa att få vara med på.

Företaget InteraktivMedia startades 2006 och 2018 ombildades verksamheten till aktiebolag under namnet: Den Småländska Webbyrån AB. Genom åren har vi skaffat oss erfarenheter genom både stora och mindre projekt och vi vågar idag ödmjukt påstå att vi på allvar kan leverera det allra bästa inom webb.

Hur kan vi hjälpa till?

Först och främst vill jag lära mig mer om dig och din verksamhet. Vad har du för visioner, idéer och mål, vad vill du uppnå med din satsning? Vi bollar idéer och tar fram konkreta förslag på hur målet ska uppnås. Tillsammans hittar vi den väg som gör satsningen gynnsam.

Affärsidé

När jag säger att jag hjälper både stora och små företag så är det precis så det är. Genom ett stort kontaktnät av duktiga samarbetspartners kan vi leverera minst lika bra som en större aktör. Vi har den lilla byråns flexibilitet med möjlighet att spänna musklerna när det behövs.

Vi tror på fullt allvar att en sund relation på lika villkor är ett vinnande koncept för framgång. Det går helt enkelt inte att misslyckas om båda parter faktiskt tjänar på samarbetet. Vår affärsidé är att hjälpa andra företag att kunna kommunicera bättre med sina kunder genom tekniska och grafiska helhetslösningar. Win win helt enkelt!

Det kan låta klyschigt, men allt är faktiskt möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer.