Webbplats med WordPress

Webbplats med WordPress

WordPress är i dag världen mest använda verktyg (Content Management System) för att bygga och hantera webbplatser.

Anledningarna är många men självklart spelar ju priset en stor roll. WordPress är nämligen helt gratis att använda.

WordPress är väldigt enkelt samtidigt som det är flexibelt och stabilt. Det är också ett system som klarar av att hantera stora mängder data på ett effektivt sätt. WordPress passar helt enkelt både för små och för stora projekt.

Används av de största

Söker du referenser? Vad säger du då om namn som: Mercedes, CNN, Sony, BBC och New York Times.

I Sverige är det värt att nämna företag som Aftonbladet, Resurs Bank och Cloetta.

Det är även fler och fler inom offentlig sektor som har insett fördelarna med ”öppen källkod” och gått över till WordPress, där ser man bland annat Helsingborg, Lidköping och Nybro kommun.

Med WordPress är du oberoende

Oavsett om du anlitar mig eller någon annan webbyrå för att bygga din WordPress-sajt är du helt oberoende den dagen du väljer att byta leverantör. Eftersom WordPress är ett öppet system kan en annan part enkelt ta över driften och underhållet av din webbplats.

Din sajt kan du alltså ta med dig vilken väg du än väljer att gå.

WordPress för både stora och små

Oavsett om du ska starta en stor nyhetssajt, bygga en komplex webbplats för en kommun eller en enkel hemsida för din enskilda firma så vågar jag påstå att WordPress är rätt verktyg för dig.

 

San Marcos, USA – July 14, 2011: WordPress. WordPress is an open source blogging computer platform used to create internet blogs and websites. It was first released on May 27, 2003, by Matt Mullenweg.