Förvaltning, drift & support

Förvaltning, drift & support

Till en fast kostnad erbjuder vi drift av er webbplats hos vår partner Oderland i Göteborg.

Vi erbjuder också förvaltning av er webbplats. Det innebär att vi utför löpande säkerhetsuppdateringar, versionsuppdateringar och tilläggsuppdateringar. Detta för att hålla ert system säkert, modernt och högpresterande.

Självklart finns vi alltid tillgängliga om ni behöver hjälp med er webblösning men vi erbjuder också supportavtal som vi kan anpassa efter ert behov. Fördelen med ett supportavtal är att ni betalar den faktiska tiden ett ärende tar i motsats till om ni inte har ett supportavtal där ni betalar för varje påbörjad timme.

Kort och gott kan vi erbjuda er en helhetslösning innehållandes allt som krävs för att hålla er webbplats modern, säker och uppdaterad!

Uppgraderingar av WordPress och WooCommerce

Alla WordPress och WooCommerce installationer som driftas av oss uppgraderas kontinuerligt. Detta gör att du är garanterad att din webbplats alltid har den senaste versionen. Detta är viktigt både när det gäller säkerhet och funktion. För vem vill ha en gammal ouppdaterad hemsida?

WordPress släpper varje år cirka 4 stycken uppgraderingar samt lika många säkerhetsuppdateringar. Efter varje uppgradering kontrolleras din webbplats och din installation så att allt fungerar som det ska.

En WordPress-sajt består ofta av ett eller flera tillägg, så kallade plugins från en tredjepartsleverantör. Vi sköter även uppgraderingen av dessa och ser till att eventuella licenser förnyas om så önskas. Ett exempel på ett sådant tillägg är WordPress WooCommerce som idag är världens mest använda verktyg för e-handel.

Med oss som förvaltare blir din webblösning aldrig gammal och omodern.
Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram en skräddarsydd lösning för just ert företag och era tjänster.