Drift & Support

På våra servrar i Göteborg är din webblösning trygg. Serverhallen är skalskyddad med brandskydd i både väggar och dörrar.  Den är försedd med både UPS-aggregat (batterier) och kraftfull diesel. Serverhallen kyls via fjärrkyla med separata kylaggregat. Backuper tas och lagras på olika fysiska platser för bästa redundans.

Uppgraderingar av WordPress och WooCommerce

Alla WordPress och WooCommerce installationer som driftas av oss uppgraderas kontinuerligt. Detta gör att du är garanterad att din webbplats alltid har den senaste versionen. Detta är viktigt både när det gäller säkerhet och funktion. För vem vill ha en gammal ouppdaterad hemsida?

WordPress släpper varje år cirka 4 stycken uppgraderingar samt lika många säkerhetsuppdateringar. Efter varje uppgradering kontrolleras din webbplats och din installation så att allt fungerar som det ska.

En WordPress-sajt består ofta av ett eller flera tillägg, så kallade plugins från en tredjepartsleverantör. Vi sköter även uppgraderingen av dessa och ser till att eventuella licenser förnyas om så önskas. Ett exempel på ett sådant tillägg är WordPress WooCommerce som idag är världens mest använda verktyg för e-handel.

Med InteraktivMedia som driftleverantör blir din webblösning aldrig gammal och omodern.
Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram en skräddarsydd lösning för just ert företag och era tjänster.