Våra kunder

Vi har under åren haft möjlighet att skapa goda relationer med våra kunder och blivit en viktig medspelare i deras verksamhet. Här kan du läsa vad några av dem själva säger om vårt samarbete.

Galleri

Sollidens Slott

Öland

”När jag som kommunikationsansvarig på ett företag beslutade att bygga en ny hemsida till bolaget var det InteraktivMedia som fick uppdraget. Vi var väldigt nöjda med resultatet både vad det gäller funktion och design och framförallt smidigheten och enkelheten i vårt samarbete. När jag nu på annan arbetsplats återigen ska bygga en ny hemsida var det ett självklart val att vända mig till InteraktivMedia på nytt!”

Pernilla Klintberg – Marknad, försäljning & evenemang

Stilbil AB, Turebergsbilcenter

Stockholm, Upplands Väsby

”Vi har valt att använda InteraktivMedia till vår hemsida då vi har eftersträvat den snabba handläggningen som krävs med flera varumärken eftersom vi inte alltid själva styr över kampanjer och innehåll. Denna byrå är snabbfotad och behjälplig även med externa byråer/media -kopplingar utan problem. Även den innovativa delen har varit bra att framsynt komma med idéer om utveckling. Vi kan rekommendera InteraktivMedia med Anders Jonasson i spetsen.”

Bo Alm – Försäljningschef

Åry AB, Bendinggroup AB

Nybro

”2015 tog vi ett beslut att göra om vår varumärkesstrategi. Vi är och var ett tillverkande företag som också innefattar egna kollektioner. Vi satt då i ett föråldrat webbsystem och behövde ta oss vidare med mer avancerade lösningar och en bättre användarvänlighet. Flera utmaningar möttes och löstes med raka och tydliga speciallösningar som inte har påverkat användarvänligheten negativt utan istället förbättrat den. InteraktivMedia är för oss en viktig medspelare som är rapp och på alerten med stor kunskap som ger oss möjlighet att prestera på topp. Vi kan varmt rekommendera InteraktivMedia som en given medspelare!”

Jimmy Stjärnborg – Creative director

Inoxa AB, Sea and Snow AB

Stockholm, Sälen

”Ända sen vårt första projekt för snart 10 år sen har InteraktivMedia hjälpt oss att utveckla flera både stora och små webblösningar som gjort att vi ligger i framkant inom de två branscher vi är verksamma. Design och tekniska lösningar såsom offertprogram, webbshop och bokningssystem online. En enkel och rak dialog och alltid ett – Det löser vi, inga problem.
Jag kan varmt rekommendera Anders Jonasson och InteraktivMedia.”

Magnus Henegård – VD